Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Bereidt de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen.
Maak het kippengehakt aan met de kippenkruiden en vorm er kleine balletjes van .
Bak deze in een antikleefpan tot ze gaar zijn. Laat afkoelen.
Maak de spinazie schoon, was hem. Snij in reepjes.
Was de veldsla, snij de gedroogde tomaten in reepjes en de verse tomaat in blokjes.
Meng de couscous met de balletjes, spinazie, veldsla, tomaat, gedroogde tomaat, rozijnen en breng op smaak met peper en eventueel zout .
Meng er 1 a 2 el olijfolie onder en het citroensap.
Meng goed en werk af met fijngesneden lente ui en wat platte peterselie. (of koriander als je daar een liefhebber van bent)
Tips:
Je zou er eventueel wat feta over kunnen verkruimelen of blokjes gebakken halloumi kaas onder mengen.
Gebruik lamsgehakt in plaats van kippengehakt.
Meng er wat geroosterde amandelen onder.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…