Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de aardappelen en laat ze koud worden.
Ook de broccoli en sperzieboontjes mogen beetgaar gegookt worden en koud laten worden.
Dep de augurk goed droog en snij in blokjes.
Meng de mayonaise met de mosterd, lookpoeder, dragon, bieslook en peterselie en breng extra op smaak met peper.
Meng de aardappelblokjes met de boontjes, het gekookte ei in stukjes, augurk en de mayonaise.
Verdeel de aardappelsalade over borden.
Verdeel er de grillworst, broccoli, rucola (optioneel geraspte rode biet)en het ei in schijfjes over .
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…