Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Schil de asperges en snij in stukjes van 3 cm.
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Voeg de laatste 4 minuten de asperges eraan toen.
Spoel hem nadien onder koud water zodat de pasta afgekoeld is .
Snij de mini komkommer in fijne schijfjes.
Schil een stukje (zoveel jij wil) van de de cantaloupe meloen en snij het vruchtvlees in blokjes.
Rooster de pijnboompitjes in een hete antikleefpan. Let op , dit gaat zeer snel !
Verdeel de veldsla over de borden, verdeel de pasta-asperge over de borden, alsook de meloen en mini komkommer.
Rol de hamsneetjes wat nonchalant op en leg bij op de borden, samen met de bolletjes mozzarella, pijnboompitjes en wat blaadjes basilicum.
Maal er wat peper over , sprenkel er wat olijfolie over en balsamico azijn.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…