Ingrdiënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Neem een ruime antikleef (hapjes)pan met deksel.
Doe er wat olie in en laat heet worden. Bak het gehakt rul en kruid met gehaktkruiden.
Zet het vuur medium hoog, voeg de sjalot en look toe en stoof even mee aan.
Doe er de penne bij , bouillonblokje, water en kookzuivel.
Zet het vuur zacht , deksel op de pan en laat 10 a 15 minuten zachtjes pruttelen.
Voeg indien nodig wat extra vocht toe.
Voeg er de philadelphia aan toe. Roer goed om.
Doe er de spinazie bij en laat slinken.
Kruid wat bij met peper en zout .
Neem van het vuur en meng er de tomatenstukjes onder.
Werk af met wat geraspte kaas en gehakte peterselie.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…