Ravioli met pompoen, pecorinosaus en truffel

Ingrediënten:
Voor 2 personen

  • 250 gr verse ravioli met pompoen (bv bertagni)- of je kan ze zelf maken
  • 25 gr boter
  • 25 gr bloem
  • 50 ml melk
  • 60 ml room
  • 20 gr versgeraspte pecorino
  • Truffelolie
  • Zwarte truffel (Of welke beschikbaar is volgens seizoen)
  • Platte peterselie

Bereiding:

Kook de ravioli volgens aanwijzing, neem dan met een schuimspaan uit het water.
Maak de saus.
Smelt de boter op een medium vuur, voeg de bloem toe en laat even drogen. Doe er de melk al roerend bij , ook de room. Laat dit even doorpruttelen.
Voeg er de geraspte pecorino aan toe en roer even goed door. Rasp er wat truffel onder naar smaak, en peper en zout.
Schik de ravioli in een bord en lepel er wat saus over.
Werk af met wat platte peterselie en wat schaafsel van truffel en enkele druppels truffelolie.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial