Ingrediënten:
Voor 4 personen
Bereiding:
Doe wat olijfolie in een ruime soepkom en stoof hierin de ui, prei, aardappel en bloemkool enkele minuten aan.
Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Doe er ook het blokje kruidenbouillon bij.
Laat zachtjes koken tot de bloemkool gaar is.
Mix de soep en kruid ze met peper en zout.
Steek sterretjes uit het brood. Doe wat olie in een antikleefpan en bak op medium hoog vuur de sterretjes krokant. Hak ondertussen de peterselie en beetje kervel grof.
Serveer de soep met wat rivierkreeftjes, wat verse peterselie, kervel en de sterretjes.
Eventueel nog enkele druppeltjes olijfolie.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…