Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de pasta gaar volgens aanwijzingen.
Knijp het worstjesvlees uit het omhulsel , zodat je kleine balletjes krijgt. Kruid ze met wat kippenkruiden.
Verhit wat olijfolie op een medium hoog vuur en bak de “snelle” balletjes rondom bruin.
Haal ze uit de pan en zet opzij.
Bak de champignons aan in dezelfde pan , samen met de sjalot en look. Haal ook deze uit de pan en zet opzij.
Doe nu de paprika’s in dezelfde pan, stoof ze even aan, doe er de pastasaus bij en spaghettikruiden , zet het vuur laag en laat dit 5 minuutjes pruttelen.
Neem 100 ml van het pastakookwater en voeg bij de saus. Giet ondertussen de spaghetti af.
Mix de saus en doe er daarna de champignons en kippenballetjes bij . Roer goed om , voeg de spaghetti eraan toe en vermeng dit goed.
Serveer en werk af met geraspte kaas en verse peterselie.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…