Ingrediënten:
Voor ca. 250 gr
Bereiding:
Meng alle ingrediënten (behalve verse basilicum en olijfolie) in een kommetje.
Meng goed door , versnipper wat verse basilicum en meng eveneens erdoor.
Doe de dipsaus in een kommetje , werk af met wat olijfolie en nog beetje extra pesto en een takje basilicum.
Heerlijk als basis voor pizza , met wat brood , piccolini, ….
Bewaren in een luchtdicht potje in de koelkast , max 3 dagen.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…