Sauzen

Pesto-kaas dip

Ingrediënten:
Voor ca. 250 gr

  • 140 gr philadelphia natuur
  • 20 gr mayonaise
  • 60 gr groene pesto
  • Teentje look, geperst
  • 8 gr oil en vinegar pesto a la genovese kruidenmix
  • 20 gr vers geraspte parmezaan of pecorino
  • Verse basilicum
  • Olijfolie van goede kwaliteit

Bereiding:

Meng alle ingrediënten (behalve verse basilicum en olijfolie) in een kommetje.
Meng goed door , versnipper wat verse basilicum en meng eveneens erdoor.
Doe de dipsaus in een kommetje , werk af met wat olijfolie en nog beetje extra pesto en een takje basilicum.
Heerlijk als basis voor pizza , met wat brood , piccolini, ….
Bewaren in een luchtdicht potje in de koelkast , max 3 dagen.

receptenwijzer

Share
Published by
receptenwijzer

Recent Posts

Ciabattabroodje met kip, spinazie en champignons

Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…

2 dagen ago

Brownie wafels

Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…

4 dagen ago

Zoetzure groentensoep met kip

Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

6 dagen ago

Gratin van bloemkool, gehakt en puree

Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

1 week ago

Volkoren havermout koekjes

Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

2 weken ago

Groentecurry met steak en noedels

Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

2 weken ago