Ingrediënten:
Ca. 400 gr
Bereiding:
Doe in een hoge maatbeker het volledige ei, mosterd, azijn, water, zout en peper.
Zet de mixer erin en begin te mixen terwijl je geleidelijk aan de olie toevoegt en naar boven toe werkt met je mixer.
Meng alle overige ingrediënten onder de mayonaise.
Je kan de tartaar een week bewaren in de koelkast.
Variatie:
Voeg er eventueel ook een hardgekookt eitje onder, dat je fijngehakt hebt.
Ook heel lekker!
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…