Ingrediënten:
voor 1 pizza
Bereiding:
Leg de pizzasteen in de oven en verwarm hem voor op de zo warm mogelijkste temperatuur.
Rol het deeg uit , op een met bloem (bij voorkeur semolina) bestoven werkvlak , verdeel de pesto met kaas dip over de bodem, strooi rijkelijk wat geraspte mozarella erover, verdeel de broccoli, bloemkool, paprika en kip erover.
Maak de mozarellabolletjes goed droog en trek ze in 2 , verdeel ook over de pizza. Strooi er wat oregano over en leg de pizza met behulp van een schep op de hete pizzasteen.
Bak de pizza af in ongeveer 15 minuten of tot hij mooi gebakken is.
Snij in punten en giet er wat pizza olie over.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…