Ingrediënten:
Voor 1 klein potje:
Bereiding:
Doe in de lange maatbeker het ei, mosterd, azijn, citroensap, peper en zout en vul aan met de olie.
Zet de kop van de mixer zo dat het ei wordt ingesloten.
Begin te mixen en ga stapsgewijs omhoog tot de olie volledig is opgenomen.
Bewaar de mayonaise in een schoon potje, in de koelkast.
Ca. 1 week houdbaar. (ik heb ook al 2 weken gehad, maar proef en ruik dan vooral of de mayonaise nog goed is.)
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…