Ingrediënten:
Voor 2 personen
- 2 baguettes, vers of afbak
- 2 kippenfilet
- kippenkruiden
- Sneetjes brie
- Honing
- Gehakte walnoten
- 1 a 2 peren
- Gemengde sla
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de kippenfilets doormidden door zodat je 4 dunne filets hebt, kruid ze met Kippenkruiden en besprenkel met wat olijfolie en honing.
Leg ze op een bakplaat en bak 20 minuten in de oven.
Snij ondertussen de broodjes open, besmeer beide zeiden met wat honing.
Verdeel er wat sla over.
Haal de kip uit de oven en leg sneetjes brie op de filet, alsook wat gehakte noten. Zet nog 2 minuten in de oven.
Snij de peer in dunne plakjes en verdeel over de broodjes. Leg nog een sneetje brie erop, vervolgens de kippenfilets uit de oven en nog wat extra noten.
Serveer meteen.
Please follow and like us: