Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kook de pasta gaar volgens aanwijzing en spoel onder koud water tot deze is afgekoeld.
Bak de krokante kip in wat olie gaar, snij in repen.
Vermeng de pasta met de rucola, komkommer, paprika en kerstomaten. Doe er wat vinaigrette bij naar éigen smaak.
Verdeel over 2 borden. Verdeel er de kaasblokjes over en de kipreepjes.
Je kan ook wat groene of rode pesto verdelen over de pasta i.p.v. de kruidenvinaigrette
Ook de kaas kan je door een andere vervangen, gaande van mozarella, feta, gouda, cheddar, brie, …. of doe er eens gebakken berloumi (of halloumi) bij !
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…