Ingrediënten:
Voor 2 a 3 personen
Bereiding:
Neem een diepe anntikleefpan met een deksel.
Doe een scheutje olijfolie in de pan en laat heet worden, Bak get gehakt rul op medium hoog vuur.
Doe sjalotten, look en courgette en champignons erbij en bak enkele minuten mee. Doe er de rijst bij, schep even goed om. Verkruimel het blokje bouillon in de pan en doe V8 en kerstomaten erbij. Roer goed door. Breng nu wat op smaak met de kruiden en sojasaus.
Zet het vuur laag, zet deksel op de pot en laat sudderen tot de rijst gaar is. Neem daarna het deksel van de pan en laat eventueel wat overtollige saus inkoken.
Optioneel kan je er nog wat verse kerstomaten bij onder mengen.
Overstrooi met wat verse peterselie eventueel, of wat grof zout.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…