Ingredienten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kook de pasta volgens aanwijzing. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de courgettislierten er aan toe. Bewaar 1 dl van het kookwater.
Bak ondertussen de champignons in wat olie, voeg er de paprika aan toe . Bak ze beetgaar .
Doe er de kippenblokjes bij tot ze verwarmd zijn. Kruid met peper en zout, basilicum.
Meng de groene pesto met de mozarellabolletjes.
Meng het kookwater met philadelphia, meng onder de spaghetti en courgetti. En meng er ook de groenten(plus de kerstomaten) en kip onder.
Verdeel de mozarellabolletjes over de 2 borden en serveer meteen.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…