Garnaalkroketten

voor 12 kroketten :

Ingrediënten :

 • 1/2 Liter melk
 • 1/2 blokje visbouillon
 • 125 gr. ma?zena ROUX MINUTE
 • 125 gr. garnalen
 • 125 gr. gemalen gruyere kaas
 • 1 eierdooier
 • peper en zout
 • nootmuskaat
 • bloem
 • paneermeel
 • losgeklopt ei

Bereiding :

Breng de melk met het blokje bouillon aan de kook. Bind met de maizena roux minute en laat goed doorkoken tot een dik gebonden saus. Roer de garnalen , gemalen kaas en de eierdooier door de ragout en breng op smaak met peper , zout en nootmuskaat. Bestrooi een plank met bloem. Lepel hier 12 porties garnalenragout op en laat ze afkoelen. Vorm kroketten en rol ze door de bloem. paneer de kroketten met losgeklopt ei en paneermeel.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial