voor 4 personen:
Ingrediënten :
Bereiding :
Verhit de vetstof in een kom en stoof hierin de sjalot en look Voeg er de worteltjes aan toe , bouillonpoeder , suikerklontje , doe de komijnzaadjes en komijnpoeder erbij en het water en laat op een zacht vuurtje gaarstoven . Doe er de room bij , de peper en de peterselie . Laat de room licht inkoken tot een gebonden saus. Lekker bij varkensvlees.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…