voor 4 tot 6 personen:
Ingrediënten :
Bereiding :
Verhit de boter in een ruime kom op een matig vuur. Stoof hierin de koolstukjes aan gedurende een half uur , voeg alsook de azijn eraan toe. ( intussentijd ook even omroeren ) daarna voeg je de helft van de appelen eraan toe . Vermeng alles goed . Kruid met peper en wat zout en doe er de laurierblaadjes bij . Overgiet met het appelsap. Zet het deksel op de kom en laat dit op een zacht vuurtje stoven gedurende 1u . Indien de kool nog niet zacht genoeg is , laat je ze nog wat verder stoven . Daarna de overige appeltjes toevoegen , de suiker en de honing ( indien je de kool nog wat zoeter wil , voeg je naar smaak nog wat honing of suiker erbij ) Laat dit alles nog een extra kwartier sudderen . Verwijder de laurierblaadjes.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…