voor 10 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Neem een grote kookpot en doe er een klont boter in . Verhit deze en voeg er de soepgroentjes bij . Stoof deze aan . Blus met de fonds en de bouillon en laat een 15 minuutjes op een zacht vuurtje koken . Voeg er de tomatenpuree aan toe en laat nog 5 minuten goed doorkoken . Hak het rivierkreeftenvlees in stukjes . Neem de soep van het vuur , voeg de room toe en doe er het rivierkreeftenvlees bij . Vermeng alles nog een keer goed .
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…