voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Stoof in boter uien, selder, look en wortelen. Hak ondertussen de pompoen in stukjes (zonder schil, zonder pitjes). Stoof ze mee aan met de rest van de groenten Bevochtig de soep met de kippenbouillon en voeg ook de tijm en laurier toe. Laat de soep gedurende een half uur op een zacht vuurtje koken. Mix de soep. Als je wil kun je hem nu zeven maar dat hoeft niet. Snij de geitenkaas in stukjes en mix die ook in de soep. Kruid af met peper en zout en serveer met gehakte bieslook en kleine stukjes geitenkaas.
Variatie:
Voor wie geen geitenkaas lust : Vervang deze bv door een andere romige kaas zoals boursin met fijne kruiden.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…