Ingrediënten:
Voor 6 tot 8 personen:
Bereiding:
Doe een klontje roomboter in een grote pot en laat smelten op een medium vuur.
Doe alle groenten erbij en stoof de groenten zachtjes. Ze mogen niet bruin kleuren. Doe ook de verse tijm erbij.
Doe er de bouillon bij en laat de soep 20 minuten zachtjes koken.
Kruid met peper en zout, laurier en nootmuskaat.
Mix de soep glad. Wil je ze extra glad, kan je ze door een zeef halen.
Neem de soep van het vuur.
Klop de dooiers los met de room en voeg toe aan de soep.
Klop meteen goed rond.
Serveer de soep en werk af met rivierkreeftjes, plukjes kruiden, scheutjes ….
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…