Ingredienten :
Bereiding :
Smelt de roomboter. Vermeng kristalsuiker en cassonade. Gebruik de helft van deze suiker om de eigelen te kloppen en de andere helft om de eiwitten te kloppen. Doe de gesmolten boter bij de geklopte eigelen , samen met de 2 soorten ( gezeefde ) bloem en het bakpoeder . Meng er de kaneel onder en vervolgens luchtig de geklopte eiwitten. Doe het beslag in een ingevette spring of cakevorm. Schik hierop de , in schijfjes gesneden , appel en overstrooi met de vanillesuiker. Zet in de voorverwarmde oven ( 210°C ) gedurende een 60 a 70 min.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…