Ingredienten :
Bereiding :
Meng de plattekaas met de suiker,de eierdooiers,de vanillebloem en de vanillesuiker. Klop de eiwitten stijf en meng ze voorzichtig onder het plattekaasmengsel. Vul de taartbodem met de plattekaasmengsel. Klop het ei los en besrijk er de deegrand mee. Bak in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 30 a 40 minuten.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…