Ingrediënten:
Voor ca. 12 stuks
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C, onder en bovenwarmte
Vet een cupcakevorm in, of muffinpapiertjes.
Meng de bloem met het zout en de baksoda, klop even met een klopper erin zodat alles goed vermengd is en de meeste klonters los zijn.
Pureer de bananen, voeg het ei en olie toe en klop goed los.
Doe er vanille extract en honing erbij, klop goed los.
Voeg melk en skyr toe en klop ook dit goed door.
Doe het bloemmengsel erbij en meng dit het nog net niet is opgenomen in het geheell.voeg de chocolade toe.
Meng nu alles nog even kort. Niet te lang doirkloppen. Zodra de bloem verwerkt is , is het ok.
Verdeel het beslag in de vormpjes.
Bak ze af gedurende een 20 a 25 minuten.
Laat ze afkoelen op een rooster.
Een ideaal tussendoortje of zelfs ideaal als een snel on the go ontbijt !
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…