voor ca. 12 stuks :
Ingrediënten :
Bereiding :
Meng de bloem , suiker , vanillesuiker , zout en olie in een kom. Doe er de eieren bij en meng.
Breng al roerend de melk erbij en maak krachtige bewegingen zodat er geen klonters in het beslag komen.
Verhit wat boter in een pan en giet een soeplepel beslag erin. Laat dit enkele minuten bakken.
Als er putjes in het beslag beginnen te komen , mag je de pannekoek bijna omdraaien.
De andere kan nog een 2 minuutjes bakken .
Tips :
Vervang de bloem door volkoren bloem of een andere bloemsoort . Je kan voor een aparte smaak een paar druppeltjes amandelessence aan je beslag toevoegen.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…