
Ingrediënten:
Voor 2 personen
- 4 (volkoren)tortilla (eventueel met groenten)
- 4 chipolataworsten (dikkere braadworsten kunnen ook)
- 4 sneetjes cheddar smeltkaas
- 1 pot (400 gr) bertolli pastasaus pecorino
- 1 klein blikje zoete maïs
- 1/2 grote rode paprika, in blokjes
- Taco/fajita kruidenmix
- 100 gr Philadelphia met look en fijne kruiden
- Melk
- Geraspte cheddar/mozzarella
- Gehakte peterselie
- Peper, zout
- Ruime ovenschaal
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C, hetelucht.
Kruid de chipolataworsten met peper en zout en bak ze lichtjes aan in de pan, ze hoeven niet volledig gaar te zijn.
Kruid de pecorino pastasaus met de taco/fajita kruidenmix, naar smaak.
Klop de philadelphia los en meng er melk onder, net zoveel tot je een makkelijk uit te smeren mengsel hebt.
Neem de ovenschaal en verdeel een dun laagje saus over de bodem.
Neem een tortilla, besmeer met dun laagje saus, neem een sneetje smeltkaas en snij in 2.
Leg de 2 helften naast elkaar in de lengte, in het midden van de tortilla.
Leg er een worst op en rol de tortilla op.
Doe dit met alle tortillas.
Leg ze in de ovenschaal.
Meng de resterende saus met de paprikablokjes en maïs.
Verdeel de saus rondom en tussen de tortillarolletjes en eindig met een dun laagje op de rolletjes.
Verdeel het philadelphiamengsel over de schotel, spreid gelijkmatig uit.
Verdeel hierover de gemalen kaas en wat peterselie.
Zet in de oven gedurende 25 minuten.
Serveer meteen.