
Ingrediënten:
Voor 4 personen
- 250 gr stervormige verse ravioli met parmezaanse kaas (bertagni)
- 100 gr kastanjechampignons
- 100 gr boschampignons mengeling
- 1/2 teentje look
- 75 gr boursin met truffel en zeezout
- 2,5 dl volle room
- 3 takjes peterselie
- Basilicum vers
- Peper en zout
- Truffelolie
Bereiding:
Kook de ravioli volgens aanwijzing op de verpakking.
Maak de champignons schoon en snij ze in kleine stukjes.
Verhit wat boter in een antikleefpan en zet op hoog vuur.
Bak de champignons aan samen met de fijngeperse look.
Snij de peterselie heel fijn.
Voeg er 2 dl room en peterselie aan toe .
Kook in tot een lichtgebonden saus.
Meng de boursin los met de overige room en voeg bij de saus.
Kook een minuutje verder.
Kruid met peper en eventueel wat zout.
Lepel de saus in de borden en verdeel er de ravioli over.
Werk af met truffelolie en wat blaadjes basilicum.
Extra serveertip: mix een beetje room met wat peterselie en basilicum om er nog extra bij te druppelen
Please follow and like us: