Lunchwrap kip met sweet chili saus

Ingrediënten:
Voor 1 persoon

  • 2 volkoren tortilla’s
  • 200 gr fijngesneden wokgroenten: sojascheuten, rode paprika, prei
  • 4 kippenhaasjes
  • Kippenkruiden
  • 1 gekookt ei, in schijfjes
  • Heinz Sweet chili for chicken saus
  • 30 gr Veldsla

Bereiding:

Kruid de kippenhaasjes en bak ze in een antikleefpan op middelhoog vuur, tot ze gaar zijn.
Haal ze uit de pan.
Roerbak de groenten gedurende 5 minuten.
Verdeel wat sweet chili saus over de tortilla’s, hierover wat veldsla in het midden van de tortilla, vervolgens de gewokte groenten, schijfjes ei en per tortilla 2 kippenhaasjes.
Doe er nog wat extra chilisaus op en rol ze strak op.

Variatie:
In plaats van gekookt ei, kan je ook omeletreepjes nemen.
Bak de wraps nadien nog in een contactgrill (of antikleefpan, grill) krokant.
Wrijf ze dan wel eerst in met olie en rol ze anders op zodat de uiteinden ook gesloten zijn. (Plooi dan eerst de zijkanten naar binnen en rol dan op)

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_BEDutch