Ingrediënten:
Voor 2 personen:
- 150 gr korte pasta
- 300 gr kippenborst, in stukjes
- kippenkruiden, naar smaak
- 1/2 broccoli, in roosjes
- 1 prei, in ringen
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 wortel, kleine blokjes
- 1 sjalot, fijngesneden
- 1 teentje look, fijngesneden
- 1 el gele currypasta
- 1 blokje knorr kruidenbouillon
- water
- 50 gr philadelphia
- peper, zout, gehakte peterselie en bieslook
- olijfolie
Bereiding:
Neem een ruime antikleefpan en doe er een scheutje olie in.
Verhit op en medium hoog vuur.
Kruid de kippenblokjes met kippenkruiden.
Bak de blokjes een paar minuten.
Voeg alle groenten toe en bak ze even mee.
Voeg ook de pasta toe, roer goed om.
Voeg het bouillonblokje toe, de gele currypasta en water tot alles net onder staat.
Zet een deksel op de pan en zet het vuur iets zachter. Laat dit een 15 minuten garen.
Voeg er de philadelphia aan toe , peper, zout , peterselie en bieslook.
Laat, indien nodig, nog iets meer inkoken.
Eventueel kan je de pasta serveren met wat geraspte kaas.
Please follow and like us: