Ingrediënten:
Voor ca. 4 wafeltjes
Ingrediënten:
Bereiding:
Verwarm het wafelijzer op een medium warmte.
Doe alle ingrediënten in een ruime maatbeker en mix met een staafmixer tot een glad beslag.
Gebruik een bakspray om te bakplaten in te vetten.
Doe 1 à 2 el beslag in de ijzers en bak de wafeltjes ca. 5 minuten.
Laat even afkoelen op een rooster.
Serveer met: cottage cheese, je favoriete fruit en wat honing of ahorn, griekse yoghurt ….
Uiteraard kan je zo op eten zonder topping.
Net gebakken zijn ze het lekkerst.
Variaties:
Gebruik 5gr cacaopoeder voor een chocoladevariant. Vervang de sojamelk door chocolade sojamelk.
Of gebruik i.p.v. kaneel eens speculaaskruiden.
Voeg 1 el gedroogde pindakaaspoeder(PB2) toe, voor een pindasmaak.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…