Ingrediënten:
voor 2 personen:
Bereiding:
Zet een diepe pan op een medium hoog vuur en bak hierin de spekblokjes.
Haal ze uit de pan, doe wat olie in de pan en bak de krieltjes ca. 15 minuutjes. Voeg de sjalot toe en het spek en laat nog een paar minuten verder garen.
Kruid met peper, zout en provençaalse kruiden.
Bak in een andere (antikleef)pan de witte pensen in wat olie en een klein klontje roomboter.
Bak ze op een medium hoog vuur aan elke zijde 3 minuten, zet het vuur iets zachter en leg er de appelpartjes bij. Bak ze mooi goudbruin.
Meng de sla met het witloof en wat mayonaise.
Serveer de pensen met appel, patatjes en wat sla.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…