Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Doe in een ruime antikleefpan wat olie en bak hierin het kippengehakt op een medium hoog vuur.
Kruid met peper, zout en kippenkruiden.
Voeg sjalot en look toe en bak dit even mee.
Voeg er de champignons aan toe, bak 2 minuten mee en voeg dan de erwten en spinazie toe.
Wanneer de spinazie geslonken is, kruid je nog bij met toscane kruiden en italiaanse kruiden.
Haal uit de pan.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens aanwijzing.
Doe in dezelfde pan de boter, smelt deze en voeg de bloem toe.
Bak de bloem even mee tot ze wat droger wordt en naar koekjes ruikt.
Zet het vuur iets zachter, voeg geleidelijk en onder voortdurend roeren de kippenbouillon toe, de melk en de room.
Voeg er de geraspte kaas aan toe. Roer goed door .
Is de saus net wat té dik, voeg dan nog wat melk toe.
Doe er de tagliatelle bij en roer goed los.
Voeg het gehakt-groenten mengsel toe, de gehakte peterselie en kruid bij indien nodig.
Serveer.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…