Ebly Goreng met kalkoen

Ingrediënten:
Voor 2 â 3 personen

  • 125 gr Ebly tarwe
  • 250 gr kalkoenfilet, in reepjes
  • Peper
  • 1 el sojasaus
  • 35 gr Conimex nasi goreng boemboe
  • Gebakken uitjes
  • 1 kleine wortel, fijne brunoise
  • 80 gr sperzieboontjes, in kleine stukjes
  • 1 kleine rode ui, fijngesneden
  • 100 gr sojascheuten
  • 1 stengel selder, fijne brunoise
  • 50 gr groene spitskool, zeer fijngesneden
  • Geroosterde sesamolie
  • Wokolie

Bereiding:

Kook de ebly gaar zoals aangegeven op de verpakking.
Giet af en besprenkel met een beetje sesamolie.
Doe wat wokolie in een wokpan en laat heet worden.
Kruid de kalkoenreepjes met peper en bak ze aan in de wok.
Doe er een scheutje sojasaus bij en roerbak tot de saus opgenomen is.
Haal ze uit de wok en zet opzij.
Doe opnieuw wat wokolie in de pan en roerbak de gesneden groenten gedurende 5 minuten.
Doe de groenten uit de pan en hou opzij.
Doe nu de gekookte ebly in de wokpan en roerbak een 3 minuten, voeg de nasi goreng boemboe erbijen roerbak even mee.
Doe er de groenten en kalkoen bij en roerbak 2 minuten verder.
Serveer met gebakken uitjes.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial