Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Snij de ham in reepjes en de eieren fijnhakken.
Schil de asperges met een dunschiller en kook ze , samen met de aspergeschillen, gedurende een 5 minuten zodat ze beetgaar zijn.
Neem van het kookwater 5 dl af en los de kruidenbouillon hierin op.
Giet de asperges af en hou ze warm.
Doe de boter in dezelfde pan waarin je asperges hebt gekookt, laat smelten .
Doe er de bloem bij, meng goed en laat de bloem al roerend drogen op een medium vuur.
Voeg er beetje bij beetje de bouillon aan toe en roer goed zodat je geen klonters hebt. Laat wat inkoken tot de saus dikker wordt en voeg er de room aan toe. Laat nog een beetje indikken.
Doe op het einde de verse kruiden erbij, naar smaak en kruid bij met peper en zout.
Je kan decham en eieren nu mengen onder de saus of apart houden en de saus erover doen.
Leg de asperges in een warm bord, verdeel de ham en eieren over de asperges en de saus. Werk af met nog wat verse kruiden en een gekookte aardappel.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…