Aardappel-groentenstoemp met vol-au-vent

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 200 gr bloemige aardappelen, geschild
  • 150 gr zoete aardappel, geschild
  • 50 gr erwtjes, diepvries
  • 1 wortel, geschild en in kleine blokjes
  • 50 gr bloemkoolroosjes, kleine roosjes
  • 1/2 prei, in fijne ringen
  • 50 gr sperzieboontjes, in kleine stukjes gesneden
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1 teen look
  • 20 gr boter
  • 0.5 dl melk
  • peper, nootmuskaat, zeezout
  • olijfolie
  • portie vol-au-vent (recept te vinden op de website)

Bereiding:

Kook de aardappelen met de zoete aardappel en de teen look.
Giet af.
Stoof de overige groentjes in wat olijfolie op een medium vuur tot ze beetgaar zijn.
Voeg ze bij de aardappelen.
Doe er boter en een scheutje melk bij en stamp ze tot een stoemp.
Kruid met peper, nootmuskaat en wat zeezout.
Serveer de stoemp met de vol-au-vent.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial