Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de aardappelen met de zoete aardappel en de teen look.
Giet af.
Stoof de overige groentjes in wat olijfolie op een medium vuur tot ze beetgaar zijn.
Voeg ze bij de aardappelen.
Doe er boter en een scheutje melk bij en stamp ze tot een stoemp.
Kruid met peper, nootmuskaat en wat zeezout.
Serveer de stoemp met de vol-au-vent.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…