Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de pasta gaar volgens aanwijzing op de verpakking.
Snij de kippenfilet in blokjes en kruid ze met de kippenkruiden.
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan op medium hoog vuur en bak de kippenblokjes gaar .
Haal de blokjes even uit de pan, doe opnieuw een klein scheutje olie in de pan.
Bak de courgette, champignons en look gedurende een paar minuten.
Voeg de soya room eraan toe, oregano en het blokje bouillon.
Laat dit zacht pruttelen tot de saus begint te binden.
Voeg er de kip weer aan toe en ook de penne.
Kruid bij met peper en zout en voeg de peterselie eraan toe.
Laat nog een 2 minuten doorpruttelen.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…