Ingrediënten:
Voor 4 broodjes van ca. 20 cm
Bereiding:
Meng de bloem met de kruiden.
Voeg er de yoghurt en olie aan toe en meng dit met de bloem.
Bebloem een werktafel en kneed dit voor 5 minuten.
Verdeel in 4 gelIjke porties en bol ze op.
Rol de bolletjes uit tot dunne lapjes van ca. 20 cm .
Zet de pan op een medium hoog vuur en vet deze in met olie .
Sprenkel ook wat olie over de deeglapjes en bak de deeglapjes in de pan voor 2 minuten onderdeksel, ze zullen luchtbellen vertonen en dan kan je ze omdraaien. Bak nog 1 a 2 minuten aan de andere kant mooi goudbruin.
Tip: je zou dit ook onder de grill van je oven kunnen doen of op de bbq !
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…