Ingrediënten:
Voor 4 personen:
Bereiding:
Doe wat olijfolie in een diepe pan en bak hierin het gehakt rul op een hoog vuur. Doe erde sjalot en look bij en bak een minuutje mee.
Zet het vuur medium hoog en doe er de paprika, maïs en bonen bij. Stoof de groenten een 5 minuutjes mee.
Voeg er de pastasaus en water aan toe, alsook de kruiden. Roer goed door en laat dit een half uurtje pruttelen.
Doe er de tabasco bij en eventueel extra kruiding.
Zet de oven op grillstand.
Doe de chili over in een ovenbestendige schaal en overstrooi rijkelijk met cheddar en comté.
Zet onder de grill tot een goudbruine korst vormt.
Zet nadien de oven op 180°C, onder en bovenwarmte.
Snij ondertussen de naanbroden in stukken en verdeel ze over een bakplaat.
Druppel er olijfolie over en wat geraspte comté.
Zet 5 minuten in de oven.
Serveer de gegratineerde chili met de naan.
Optie: je kan de naan vervangen door pitabrood, of serveer eens met naturel nacho chips.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…