Ingrediënten:
Voor 4 personen
Bereiding:
Stoof de peterseliewortel, ui, aardappel en prei aan in wat boter op een medium vuur.
Doe er de bouillon bij en laat 10 a 15 minuten koken.
Mix de soep glad en kruid met peper en zout naar smaak.doe er wat room bij.
Mix de olijfolie met look en peterselie.
Serveer de soep met wat garnaaltjes, druppel er wat peterselieolie over en wat extra peterselie.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…