Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kook de ravioli volgens aanwijzing, neem dan met een schuimspaan uit het water.
Maak de saus.
Smelt de boter op een medium vuur, voeg de bloem toe en laat even drogen. Doe er de melk al roerend bij , ook de room. Laat dit even doorpruttelen.
Voeg er de geraspte pecorino aan toe en roer even goed door. Rasp er wat truffel onder naar smaak, en peper en zout.
Schik de ravioli in een bord en lepel er wat saus over.
Werk af met wat platte peterselie en wat schaafsel van truffel en enkele druppels truffelolie.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…