Ingredienten:
Voor 2 personen
- 1 courgette, in courgetti slierten
- 120 gr volkoren spaghetti
- 120 gr kerstomaten
- 250 gr champignons, in kwartjes
- 1 groene paprika, in blokjes
- 1 kippenborst, gebakken of gegrild (Eventueel een restje van een bbq, of kant en klaar ) en in blokjes gesneden
- 125 gr mini mozarella
- Peper, zout, basilicum naar smaak
- 1 el groene pesto
- 1 kl philadelphia look en fijne kruiden
- 1 dl kookwater van de pasta
Bereiding:
Kook de pasta volgens aanwijzing. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de courgettislierten er aan toe. Bewaar 1 dl van het kookwater.
Bak ondertussen de champignons in wat olie, voeg er de paprika aan toe . Bak ze beetgaar .
Doe er de kippenblokjes bij tot ze verwarmd zijn. Kruid met peper en zout, basilicum.
Meng de groene pesto met de mozarellabolletjes.
Meng het kookwater met philadelphia, meng onder de spaghetti en courgetti. En meng er ook de groenten(plus de kerstomaten) en kip onder.
Verdeel de mozarellabolletjes over de 2 borden en serveer meteen.
Please follow and like us: