Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Bak het de sjalot, look , courgette , prei en champignons aan in wat olijfolie, op medium hoog vuur
Kruid met peper en zout.
Doe de tomatensaus erbij en het water met het kruidenbouillonblokje.
Voeg de pasta eraan toe en laat dit 10 minuten pruttelen onder deksel.
Kruid met de bieslook, lavas , bruschetta mix en habanero tabaso
Laat eventueel nog wat verder pruttelen als de pasta nog niet gaar is .
Voeg de stukjes vlees eraan toe en laat goed doorwarmen.
Vermeng de mozarella eronder en de gouda blokjes en serveer meteen.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…