Ingrediënten:
Voor 2 personen:
- 120 gr pasta naar keuze
- 420 gr Delhaize tomatensaus met basilicum
- 3 dl water
- blokje kruidenbouillon
- 1 kleine courgette in blokjes
- 1 sjalot en 1 teentje look , gesnipperd
- 1 kleine prei , in ringen
- 125 gr champignons, schijfjes
- 75 gr mini mozarella bolletjes
- 300 gr gehaktballetjes of gebakken hamburgers , daarna in blokjes gesneden
- peper en zout
- bieslook , lavas, oil en vinegar bruschetta mix
- tabasco habanero , naar smaak
- optioneel : enkele blokjes gouda kaas
Bereiding:
Bak het de sjalot, look , courgette , prei en champignons aan in wat olijfolie, op medium hoog vuur
Kruid met peper en zout.
Doe de tomatensaus erbij en het water met het kruidenbouillonblokje.
Voeg de pasta eraan toe en laat dit 10 minuten pruttelen onder deksel.
Kruid met de bieslook, lavas , bruschetta mix en habanero tabaso
Laat eventueel nog wat verder pruttelen als de pasta nog niet gaar is .
Voeg de stukjes vlees eraan toe en laat goed doorwarmen.
Vermeng de mozarella eronder en de gouda blokjes en serveer meteen.
Please follow and like us: