Ingrediënten :
Bereiding :
Kook de penne volgens de verpakking.
Bak het kippegehakt rul in olijfolie op een matig tot hoog vuur, voeg het sjalotje en de look toe
Chilipepertje en kruid met 1/2 el kippekruiden.
Zet het vuur wat lager en voeg de groenten eraan toe , bak enkele minuutjes mee.
Doe de bouillon en philadelphia’s erbij . Vermeng goed.
Kruid bij met de overige kruiden naar smaak, behalve peterselie.
Laat dit op een matig vuurtje een 5 tal minuten pruttelen.
Voeg de penne toe .
Bind eventueel bij met Sausbinder.
Serveer met geraspte kaas en peterselie.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…