Penne met Kippegehakt , groene groenten en Philadelphia saus

voor 4 personen

Ingrediënten :

  • 300 gr penne rigate
  • 500 gr kippegehakt
  • 1 sjalot, fijngehakt
  • 1 teen look, fijngehakt
  • 1 kleine courgette in blokjes
  • 1 broccoli , in kleine roosjes
  • 1 prei , in grove ringen
  • 5 dl kippebouillon
  • 50 gr philadelphia look en fijne kruiden
  • 30 gr philadelphia natuur
  • 1 el Kippekruiden
  • 1 flinke el Oil en vinegar Mélange de France
  • 1 el oil en vinegar tzaziki kruiden
  • 1 klein chilipepertje, fijngehakt
  • handvol versgehakte peterselie

Bereiding :

Kook de penne volgens de verpakking.

Bak het kippegehakt rul in olijfolie op een matig tot hoog vuur, voeg het sjalotje en de look toe
Chilipepertje en kruid met 1/2 el kippekruiden.

Zet het vuur wat lager en voeg de groenten eraan toe , bak enkele minuutjes mee.

Doe de bouillon en philadelphia’s erbij . Vermeng goed.
Kruid bij met de overige kruiden naar smaak, behalve peterselie.
Laat dit op een matig vuurtje een 5 tal minuten pruttelen.
Voeg de penne toe .
Bind eventueel bij met Sausbinder.
Serveer met geraspte kaas en peterselie.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial