Ingrediënten :
- 300 gr penne rigate
- 500 gr kippegehakt
- 1 sjalot, fijngehakt
- 1 teen look, fijngehakt
- 1 kleine courgette in blokjes
- 1 broccoli , in kleine roosjes
- 1 prei , in grove ringen
- 5 dl kippebouillon
- 50 gr philadelphia look en fijne kruiden
- 30 gr philadelphia natuur
- 1 el Kippekruiden
- 1 flinke el Oil en vinegar Mélange de France
- 1 el oil en vinegar tzaziki kruiden
- 1 klein chilipepertje, fijngehakt
- handvol versgehakte peterselie
Bereiding :
Kook de penne volgens de verpakking.
Bak het kippegehakt rul in olijfolie op een matig tot hoog vuur, voeg het sjalotje en de look toe
Chilipepertje en kruid met 1/2 el kippekruiden.
Zet het vuur wat lager en voeg de groenten eraan toe , bak enkele minuutjes mee.
Doe de bouillon en philadelphia’s erbij . Vermeng goed.
Kruid bij met de overige kruiden naar smaak, behalve peterselie.
Laat dit op een matig vuurtje een 5 tal minuten pruttelen.
Voeg de penne toe .
Bind eventueel bij met Sausbinder.
Serveer met geraspte kaas en peterselie.
Please follow and like us: