voor 4 personen :
Broccoletto (cime di rapa ) :Van deze , voor onze regio nieuwe broccolisoort , zijn zowel de vlezige stengel, het sappige blad als de gele bloemknoppen culinair bruikbaar: gewoon wassen en snijden. Het is een ideale wokgroente.
Ingrediënten :
Bereiding :
Doe wat olijfolie in een kom en verwarm deze op een matig vuur, fruit hierin de ui en look glazig.
Voeg er de pompoen aan toe , bak even mee .
Zet het vuur zacht .
Blus met de groentenbouillon , tot de pompoen net onder staat.
Laat dit een 10 minuten sudderen. Of tot de pompoen bijna gaar is.
Voeg er dan de broccoletto stukjes bij en laat nog een 5 minuten verder sudderen.
Breng op smaak met peper , zout en de kruidenmix.
Meng er de penne onder .
Schep in diepe borden , overstrooi met de kaas en doe er nog een scheutje olijfolie over .
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…