Ingrediënten :
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe 2 el olijfolie in een kom en verhit deze op een matig vuur .
Fruit hierin ui en knoflook. Doe er de verse kruiden bij , roer even door.
Doe de pompoen en aardappel erbij en bak dit een 5 minuten.
Doe er de champignons bij en overgiet met de room .
Zet het vuur laag en laat dit 6 minuten sudderen.
Vet een ovenschaal in en doe er de groenten in.
Klop de eieren met de kaas en breng op smaak met peper , zout en curry.
Verdeel over de groenten.
Zet voor 25 minuten in de oven.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…