Ingrediënten :
- 800 gr pompoen , in blokjes
- 250 gr kleine champignons , in zijn geheel
- 3 dikke aardappelen , geschild en in blokjes
- 1 ui , fijngesneden
- 2 teentjes look , fijngesneden
- 2 eieren
- 3 dl room
- 4 el geraspte kaas
- zout , peper , curry madras
- 2 el verse fijngehakte kruiden (tijm , oregano en peterselie)
- olijfolie
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe 2 el olijfolie in een kom en verhit deze op een matig vuur .
Fruit hierin ui en knoflook. Doe er de verse kruiden bij , roer even door.
Doe de pompoen en aardappel erbij en bak dit een 5 minuten.
Doe er de champignons bij en overgiet met de room .
Zet het vuur laag en laat dit 6 minuten sudderen.
Vet een ovenschaal in en doe er de groenten in.
Klop de eieren met de kaas en breng op smaak met peper , zout en curry.
Verdeel over de groenten.
Zet voor 25 minuten in de oven.
Please follow and like us: