voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding:
Kook de spaghetti al dente gaar en spoel onder koud water. Doe wat olijfolie in een kom en bak de spekblokjes krokant .
Doe er de look en uien bij. Klop de room samen met de eieren .
Doe de spaghetti bij de spekblokjes en laat hem terug goed meewarmen .
Doe het eimengsel erbij , vermeng goed door de spaghetti. Haal de kom van het vuur en serveer meteen .
Overstrooi met wat parmezaanschilfers.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…